School stories

Iako je obeležavanje Noći veštica za nama, sa velikim ponosom objavljujemo da se među učenicima International Schoola nalazi jedan pravi pirat! Znate li šta to znači?

Puna stipendija prestižnog univerziteta za izvanrednu Laru

To znači da je učenica International Schoola Lara Todorović zahvaljujući svojim vanserijskim rezultatima u golfu i izvrsnom akademskom uspehu postala student prestižnog Seton Hall univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama, iliti pirat, kako se već tradicionalno zovu studenti tog univerziteta.

Puna stipendija prestižnog univerziteta za izvanrednu Laru

Učenica Year 13 International Schoola je već potpisala ugovor i time postala student Seton Hall univerziteta. Lara će pohađati koledž za umetnost i nauke sa matematikom kao glavnim predmetom. I ne samo to! Naša Lara je svojim dosadašnjim rezultatima obezbedila punu stipendiju, te će svoje umeće u golfu pokazivati i noseći boje univerziteta, na šta smo neizmerno ponosni.

Lara je u International Schoolu postigla brojne uspehe na polju obrazovanja i sporta, bila primerna učenica koja je svojim rezultatima činila svoju školu ponosnom, a International School ju je podržavao i podsticao da uvek da najbolje od sebe i u svemu postigne maksimalni uspeh.

Zato sa radošću i ponosom objavljujemo Larino novo postignuće – upis na jedan od najboljih američkih univerziteta, njenu kartu za dalji obrazovni put nakon International Schoola, koji ju je svojim standardima i kvalitetom pripremio za sve buduće akademske izazove.

Draga Lara, čestitamo još jednom i želimo ti svu sreću na studijama!