BlogSchool stories

LINK eSports je kao udruženje već uveliko poznato, kako učenicima International Schoola, Savremene gimnazije i Srednje škole za informacione tehnologije – ITHS-a tako i studentima sa Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS-a i Fakulteta savremenih umetnosti. Oni su već imali prilike da kao ponosni članovi ovog udruženja učestvuju na raznim događajima i turnirima.

Ovim putem vas zvanično obaveštavamo da je sajt LINK eSportsa pušten u rad i da ga već sada možete posetiti na linku www.link-esports.com.

Na zvaničnom sajtu, u sekciji NEWS, možete se informisati o svim dešavanjima u kojima je učestvovalo ovo udruženje.

Izreka kaže da slika govori više od hiljadu reči, te ćete najpotpuniji utisak o atmosferi koju stvaraju LINK e-sportisti na svojim okupljanjima steći ako pogledate sekciju GALLERY, koja će redovno biti ažurirana najnovijim fotografijama.

Za prave entuzijaste e-sporta obezbedili smo i sjajnu ponudu MERCH proizvoda, u okviru koje se nalazi čak i originalan dres LINK eSportsa.

Budite u toku sa najaktuelnijim dešavanjima putem sajta, a možete se prijaviti i na njuzleter kako biste bili sigurni da ćete sva najvažnija obaveštenja dobijati na vreme.