International School je, uz Savremenu osnovnu školu i Savremenu gimnaziju, škola koja je deo LINKgroup obrazovne porodice koja pomera granice u pružanju kvalitetnog obrazovanja svetskog ranga. Osnovana je sa ciljem da deci u Srbiji bude dostupno internacionalno i svetski priznato obrazovanje po najsavremenijim standardima.

 

International School

Nastava na engleskom jeziku, prestižni Cambridge i IB programi, stimulativno okruženje i interkativni časovi koji su obogaćeni najmodernijom tehnologijom čine International School liderom u regionu u pružanju kvalitetnog i sveobuhvatnog obrazovanja koje im otvara vrata najuglednijih univerziteta širom sveta.

International School je škola za više razrede osnovne škole i srednja škola koju su Cambridge univerzitet, International Baccalaureate (IB) obrazovna organizacija i Ministarstvo prosvete akreditovali, odnosno ovlastili za sprovođenje programa.

International School – akreditovana Cambridge i IB škola >>

Internacionalna škola za sveobuhvatno obrazovanje vašeg deteta

Koncipirana kao Future Ready School i kao mesto na kome učenici na kreativan i moderan način stiču internacionalno obrazovanje, International School predstavlja veoma inspirativnu i stimulativnu sredinu za vaše dete koje se nalazi u najintenzivnijem periodu razvoja.

Primenom standardizovane, savremene i stimulativne metodike nastave naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičke, matematičke, naučne, umetničke, kulturne, tehničke i informatičke kompetencije učenika – što predstavlja pravu osnovu za nastavak obrazovanja i dalji intelektualni i akademski razvoj.

Future-ready škola za sveobuhvatno obrazovanje i razvoj učenika >>

Interaktivna i stimulativna nastava obogaćena najsavremenijom tehnologijom

International School obezbeđuje najsveobuhvatnije u najkompletnije za starije osnovce i srednjoškolce, koncipirano prema svetskim standardima kvaliteta i priznato u svim svetskim i evropskim zemljama.

Podstiče se kompletan razvoj učenika, a to uključuje i razvoj njegovih specifičnih talenata. Zato na International Schoolu postoje razne sekcije, radionice i kreativni časovi na kojima učenici mogu prezentovati svoj umetnički izraz.

U International Schoolu vas očekuju najsavremenija tehnologija – Google učionice, tablet uređaji i elektronske sveske, rešavanje zadataka preko mobilnih aplikacija, čitanje lektire onlajn i učenje pomoću posebno napravljene platforme za pomoć u učenju.

Sve to i još mnogo toga čini International School stimulativnim, prijateljskim i podržavajućim okruženjem, što su neki od najvažnijih faktora koherentnog i uravnoteženog razvoja učenika. International School je u potpunosti posvećena pravilnom razvoju učenika i usmerena na njihov napredak i prosperitet.

Na koji način International School priprema vaše dete za dalje obrazovanje?

  • Interdisciplinarni predmeti i kreativni načini prezentovanja, kako bi se kod učenika razvila znatiželja prema saznavanju i ljubav prema celoživotnom učenju;
  • Interaktivna i problemski orijentisana nastava koja je usmerena na razvoj kritičke svesti kod učenika i analitički pristup;
  • Usmerenost na sveobuhvatan razvoj učenika, njihovo znanje, kreativnost, talente i fundamentalne životne veštine;
  • Usavršavanje engleskog jezika do nivoa maternjeg kroz nastavu i čitavu komunikaciju sa profesorima;
  • Pažljivo praćenje progresa učenika i koncept testiranja zasnovan na principu davanja pozitivne povratne informacije;
  • Svetski standardi kvaliteta nastave, kompetencija profesora i sredstava koji se koriste u nastavnom procesu;

Šta vaše dete dobija upisom u International School?

PODSTICAJNO I PODRŽAVAJUĆE OKRUŽENJE
VISOKO STRUČNE PROFESORE I IZVRSNE PEDAGOGE
SVEOBUHVATAN PROGRAM ZA STICANJE MULTIDISCIPLINARNIH ZNANJA
NASTAVU NA ENGLESKOM JEZIKU
NEGOVANJE INDIVIDUALNOSTI I SPECIFIČNIH TALENATA
UVAŽAVANJE NJEGOVIH INTERESOVANJA
UPOTREBU NAJSAVREMENIJE TEHNOLOGIJE
INTERNACIONALNU PRIZNATOST DIPLOMA NAKON SREDNJE ŠKOLE
Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »