School storiesSuccess

U ponedeljak, 17. juna, Madlenianum opera i pozorište je bila domaćin svečane dodele diploma za učenike International School-a. Ovaj događaj okupio je učenike, roditelje, nastavnike i prijatelje škole, slaveći postignuća i trud tokom proteklih godina.
Naši učenici se izdvajaju svojim plemenitim karakterom, izuzetnim talentima, duhovitošću, kreativnošću i neiscrpnom podrškom jedni drugima. Tokom prethodnih godina, ponosno smo slavili njihove uspehe na različitim naučnim i sportskim takmičenjima, što je još jednom potvrdilo njihovu izuzetnost i posvećenost.

Nagrada za učenika generacije

Nagrada za učenika generacije pripala je Tijani Bugarčić i Isidori Šušović, koje su se istakle ne samo po svojim akademskim postignućima, već i po svojoj posvećenosti, prijateljstvu i liderskim veštinama. Njihova upornost i zalaganje predstavljaju inspiraciju za sve njihove vršnjake.
Maturanti, odeveni u svečane toge, veselo su se okupljali za zajedničke fotografije, beležeći kraj jednog važnog poglavlja i početak novog. Ceremonija je bila ispunjena osmesima, radošću i ponosom, dok su maturanti i njihovi najbliži zajedno slavili ovaj poseban trenutak.

Inspirativni govor Direktorke Tatjane Vilček

„Dragi maturanti, prošli smo kroz brojne izazove i svaka prepreka koju smo savladali učinila nas je jačima i mudrijima. Zajedno smo proživeli trenutke koji su nas obogatili i stvorili uspomene koje ćemo čuvati celog života”, započela je direktorka. „Ovo veče je svedočanstvo našeg zajedničkog truda i uspeha, bez obzira na sve prepreke koje su se našle na našem putu.”

Na završetku govora, direktorka je uputila srdačne čestitke svim maturantima i poručila im: „Dok koračate ka budućnosti, nosite sa sobom vrednosti koje ste ovde stekli – ljubaznost, saosećajnost, pravednost i odlučnost. Neka vaši postupci inspirišu druge, a vaš rad uvek bude iskren i predan. Želim vam svetlu i uspešnu budućnost.”

Svima maturantima želimo puno uspeha u daljem obrazovanju i profesionalnoj karijeri! Fotografije sa svečane dodele diploma možete pronaći u našoj galeriji.