Novogodišnja akcija je završena!

Ako ste zainteresovani za školovanje u najmodernijoj Cambridge srednjoj školi, posetite naš sajt da saznate više o aktuelnim pogodnostima za upis.

Poklonite svom detetu internacionalno Cambridge i IB obrazovanje

preko 20%popusta

Ovo će sigurno biti vaša najbolja novogodišnja odluka

Najbolji poklon za budućnost vašeg deteta

Nova godina je vreme za donošenje važnih odluka koje život menjaju nabolje. Baš zbog toga je sada idealan trenutak da svom detetu poklonite najvredniji novogodišnji poklon: internacionalno Cambridge i IB obrazovanje na engleskom jeziku po najpovoljnijim uslovima.

International School će vam pomoći u tome, jer vam za Novu godinu poklanjamo preko 20% popusta na školarine. Obezbedite svom detetu srećnu i uspešnu 2024. i svaku narednu godinu uz kvalitetno Cambridge i IB obrazovanje koje otvara vrata najprestižnijih svetskih univerziteta.

Prijavite se i poklonite svom detetu najvredniji novogodišnji poklon: svetski priznato Cambridge i IB obrazovanje po najpovoljnijim uslovima.

Prijavite se

Display none

Najmodernija Cambridge i IB osnovna i srednja škola u regionu

International School je najmodernija Cambridge i IB osnovna i srednja škola u zemlji i regionu u kojoj se nastava odvija isključivo na engleskom jeziku. Tokom školovanja u International Schoolu, vaše dete izrasta u budućeg akademskog građanina i inovatora, dobijajući sveobuhvatno obrazovanje i znanje za 21. vek.

Na osnovu jedinstvenog nastavnog plana i programa koji ispunjava najviše obrazovne standarde vaše dete će tokom školovanja steći međunarodno priznate Cambridge i IB diplome. Ključ uspeha učenika u International Schoolu leži u činjenici da su svi u školi posvećeni njihovom maksimalnom razvoju i napretku.

Prava škola za
najkompletnije obrazovanje
starijih osnovaca i srednjoškolaca

International School nastoji da pruži vašem detetu najkvalitetnije školovanje, odnosno dva ključna ciklusa obrazovanja – period starijih razreda osnovne škole i period srednje škole, kada se dete najintenzivnije razvija kao ličnost. Zato je u International Schoolu dostupan i nastavni plan i program Cambridge Lower Secondary, predviđen za učenike uzrasta 11–14 godina, za razrede Year 7, Year 8 i Year 9, odnosno za učenike koji su završili 5. razred osnovne škole ili Cambridge International Year 6.

Program Lower Secondary je koncipiran tako da funkcioniše kao prvi modul prelazne faze ka srednjem obrazovanju, odnosno njegova primarna svrha jeste da prema standardima Cambridge Internationala pripremi učenike za zahteve IGCSE kurseva u Upper Secondary razredima. Internacionalna priznatost i validnost ovog programa osigurava da će vaše dete imati zaista najkvalitetnije obrazovanje dostupno na ovim prostorima.

Za učenike od 16 do 19 godina, pored Cambridge programa, dostupan je i IB Diploma Programme, izuzetno cenjen od vodećih univerziteta širom sveta. Učenici koji uspešno završe IB Diploma program stiču prestižnu internacionalnu IB diplomu, sa kojom konkurišu na univerzitete širom sveta. Za IB Diploma program u International Schoolu se najpre odlučuju učenici koji sebe u budućnosti vide na studijama u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zašto je International School pravi izbor za vaše dete?

Internacionalna Cambridge i IB škola za starije osnovce i srednjoškolce istovremeno poseduje akreditaciju i radi po planu i programu Odeljenja za međunarodne ispite Cambridge univerziteta, International Baccalaureate (IB) obrazovne organizacije i Ministarstva prosvete Srbije. Škola ima razvijen jedinstven obrazovni model, prilagođen modernim potrebama vašeg deteta.

U nastavi se koriste inovativne metode i najmodernija tehnologija u službi obrazovanja, pomoću kojih vaše dete na drugačiji način, lakše i zanimljivije savladava gradivo i ne samo da ostvaruje već i prevazilazi svoje potencijale.

Vašem detetu je u školi na raspolaganju i jedinstvena Distance Learning platforma za učenje na daljinu.

Inovativna nastavna praksa izgleda stvarno drugačije, a ovo su samo neki od razloga zašto je International School pravi izbor za vaše dete:

  • nastava isključivo na engleskom jeziku;
  • interdiciplinaran pristup učenju;
  • nastavnici kao posvećeni mentori i pedagozi;
  • korišćenje najmodernije tehnologije u nastavi (iPad, laptop, 3D štampač, skener i olovka);
  • uzbudljive i interaktivne obrazovne aplikacije;
  • inovativan program koji učenje čine lakšim i zanimljivijim;
  • bogate vannastavne aktivnosti;
  • otvorena vrata najboljih svetskih i domaćih univerziteta;
  • prestižne i internacionalno priznate diplome.

Obezbedite svom detetu
uspešnu akademsku budućnost
po najnižim cenama upisa

Vrednost novogodišnjeg poklona ne ogleda se u materijalnom i opipljivom, već u onom što trajno ostaje uz vaše dete. Umesto nove konzole za igricu ili skupocenog telefona, ove godine imate sjajnu prilku da svom detetu obezbedite internacionalno Cambridge i IB školovanje na engleskom jeziku po posebnim uslovima upisa i na taj način kvalitetno uložite u njegovu uspešnu budućnost.

Ulaganje u internacionalno obrazovanje vašeg deteta najbolja je investicija, koja će se garantovano višestruko vratiti.

Baš sada je pravo vreme da donesete najbolju novogodišnju odluku! Obezbedite svom detetu blistavu akademsku i profesionalnu budućnost. Upis po povlašćenim cenama školarine traje do 4. januara.

Prijavite se

Donesite najbolju
novogodišnju odluku

Prijavite se do 4. 1 – dobićete preko 20% popusta

Iskoristite trenutak kada je popust na školarine veći od 20% i obezbedite svom detetu najmodernije Cambridge i IB obrazovanje.
Najpovoljniji uslovi za upis u International School važe samo do 4. januara.

Budite omiljeni Deda Mraz ove godine! Neka prva i najbolja odluka na listi vaših novogodišnjih odluka bude ulaganje u uspešnu akademsku i profesionalnu budućnost svog deteta.

Prijava otvorena još samo:

Postanite i vi deo Cambridge i IB porodice