Novogodišnja akcija je završena!

Ako ste zainteresovani za školovanje u najmodernijoj Cambridge srednjoj školi, posetite naš sajt da saznate više o aktuelnim pogodnostima za upis.

Poklonite svom detetu internacionalno Cambridge obrazovanje

-40%

Ovo će sigurno biti vaša najbolja novogodišnja odluka

Best present for your child’s future

Nova godina je vreme za donošenje važnih odluka koje život menjaju na bolje. Baš zbog toga je sada idealan trenutak da svom detetu poklonite najvredniji novogodišnji poklon: internacionalno Cambridge obrazovanje na engleskom jeziku po najpovoljnijim uslovima.

International School će vam pomoći u tome, jer vam za Novu godinu poklanjamo popust na školarine do čak 40%. Obezbedite svom detetu srećnu i uspešnu 2021. i svaku narednu godinu uz kvalitetno Cambridge obrazovanje koje otvara vrata najprestižnijih svetskih univerziteta.

Prijavite se i poklonite svom detetu najvredniji novogodišnji poklon: Cambridge obrazovanje po najpovoljnijim uslovima.

Prijavite se

Display none

Najmodernija Cambridge srednja škola u regionu

International School je najmodernija Cambridge srednja škola u zemlji i regionu u kojoj se nastava odvija isključivo na engleskom jeziku. Tokom četvorogodišnjeg školovanja vaše dete izrasta u budućeg akademskog građanina i inovatora, dobijajući sveobuhvatno obrazovanje i znanje za 21. vek.

Na osnovu jedinstvenog nastavnog plana i programa koji ispunjava najviše obrazovne standarde vaše dete će tokom školovanja steći međunarodno priznate Cambridge diplome. Ključ uspeha učenika u International Schoolu leži u činjenici da su svi u školi posvećeni njihovom maksimalnom razvoju i napretku.

Zašto je International School pravi izbor za vaše dete?

Internacionalna Cambridge srednja škola istovremeno poseduje akreditaciju i radi po planu i programu Odeljenja za međunarodne ispite Cambridge univerziteta i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije. Škola ima razvijen jedinstven obrazovni model, prilagođen modernim potrebama vašeg deteta.

U nastavi se koriste inovativne metode i najmodernija tehnologija u službi obrazovanja, pomoću kojih vaše dete na drugačiji način, lakše i zanimljivije savladava gradivo i ne samo da ostvaruje već i prevazilazi svoje potencijale.

Vašem detetu je u školi na raspolaganju i jedinstvena Distance Learning platforma za učenje na daljinu.

Inovativna nastavna praksa izgleda stvarno drugačije, a ovo su samo neki od razloga zašto je International School pravi izbor za vaše dete:

  • nastava isključivo na engleskom jeziku;
  • interdiciplinaran pristup učenju;
  • nastavnici kao posvećeni mentori i pedagozi;
  • korišćenje najmodernije tehnologije u nastavi (iPad, laptop, 3D štampač, skener i olovka);
  • uzbudljive i interaktivne obrazovne aplikacije;
  • inovativan program koji učenje čine lakšim i zanimljivijim;
  • bogate vannastavne aktivnosti;
  • otvorena vrata najboljih svetskih i domaćih univerziteta;
  • prestižne međunarodne diplome.

Obezbedite svom detetu
uspešnu akademsku budućnost
po najnižim cenama upisa

Vrednost novogodišnjeg poklona ne ogleda se u materijalnom i opipljivom, već u onom što trajno ostaje uz vaše dete. Umesto nove konzole za igricu ili skupocenog telefona, ove godine imate sjajnu prilku da svom detetu obezbedite internacionalno Cambridge školovanje na engleskom jeziku po posebnim uslovima upisa i na taj način kvalitetno uložite u njegovu uspešnu budućnost.

Ulaganje u internacionalno obrazovanje Vašeg deteta najbolja je investicija, koja će se garantovano višestruko vratiti.

Baš sada je pravo vreme da donesete najbolju novogodišnju odluku! Obezbedite svom detetu blistavu akademsku i profesionalnu budućnost. Upis po povlašćenim cenama školarine traje do 3. januara.

Prijavite se

Donesite najbolju
novogodišnju odluku

Prijavite se do 3. 1 – dobićete čak 40% popusta

Iskoristite trenutak kada su školarine niže do čak 40% i obezbedite svom detetu najmodernije Cambridge obrazovanje.
Najpovoljniji uslovi za upis u International School važe samo do 3. januara.

Budite omiljeni Deda Mraz ove godine! Neka prva i najbolja odluka na listi vaših novogodišnjih odluka bude ulaganje u uspešnu akademsku i profesionalnu budućnost svog deteta.

Prijava otvorena još samo:

Postanite i vi deo Cambridge porodice